اهدای تخمک، چیست؟
اولین گزارش موفقیت آمیز اهدای تخمک، مربوط به سال ۱۹۸۴ است.

استفاده از این روش، برای نی توصیه می شود، که دارای رحم سالم، با قابلیت نگهداری جنین هستند، اما تخمدان های ایشان تخمک مناسبی تولید نمی کند. این نقص همچنین ممکن است، ناشی از عدم وجود تخمدان، نارسایی زودرس تخمدان، یا سن بالای زن باشد، شایان ذکر است که در صورت ابتلای مادر به بیماری ژنتیکی، احتمال انتقال بیماری به کودک وجود دارد، و در اینگونه موارد، نیز می توان به منظور پیشگیری از ابتلای کودک، از تخمک اهدایی استفاده نمود.

همچنین اهداء کننده باید دارای شرایط سنی خاصی باشد، ترجیحا باروری وی قبلا ثابت شده باشد، و تیم درمانی بابررسی های لازم، ازسلامت وی اطمینان حاصل کرده باشند. دلیل شرط سنی اهداء کننده تخمک، این است که ن جوان به داروهای هورمونی تجویز شده در طول درمان پاسخ بهتری می دهند، و تخمک های سالم و بیشتری دارند. همچنین امکان بروز اختلالات ژنتیکی، کمتر و درصد موفقیت بارداری آنها بیشتر است.

تخمک اهدایی، موجب تولد نوزادی می شود، که از نظر ژنتیکی کاملا" متعلق به زوج گیرنده تخمک نمی باشد، و حداقل 50 درصد ژن فرزندی که حاصل می شود متعلق به خود والدین است.

ارتباط با ما  +989353303154

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گلشن طوفان زده TXT & MOA وبلاگ شخصی محمد سعید بلوچی حقیقت انتظار Djuan Elizabeth استراتژی دیجیتال مارکتینگ موفقیت در کنکور در 3 ماه( خط ذهنی من )